Klar for Indianapolis

For Fagerhaug blir dette løp nummer sju i årets VM-sesong etter han ble hentet inn som offisiell fører for det italienske teamet WTR-Ten10 Racing et stykke ut i sesongen. Fagerhaug satte årsbeste i forrige løp som gikk på Brno i Tsjekkia med en 16.plass. Han var bare noen små tideler unna sine første VM-poeng for sesongen.

Gode minner
Indianapolis er en bane Fagerhaug kjenner fra Red Bull Rookies Cup, og i 2008 vant han «duell-løpet» mellom USA’s Red Bull Rookies og den europeiske utgaven av cupen. Men nå er det VM, og utgangspunktet er adskillig tøffere. Konkurrentene er profesjonelle racerførere, og det er en del som skiller på utstyret som de ulike teamene har til rådighet. Fagerhaug er tent foran helgen, og han sikter mot en topp 15 plassering. Med full klaff på sykkeloppsett mener han at en 10 plass er oppnåelig.