Klar for Centopassi?

Konkurransen som er arrangert av Duacti er dedikert til de motorsykkekjørerne som elsker svingete fjellveier, og er du en av de så bør du følge med i år. Neste år byttes nemlig omgivelsene og området konkurransen går i.

Konkurransen Centopassi så dagen lys i 2003 og var ment for de førerne som søkte en utfordring på svingete fjellveier. Konkurransen ble laget for å frembringe sterke følelser som spenning, nytelse og lagfølelse hos deltakerne.
Den 18-22. juli i år finner Centopassi sted. Etter at de konkurrerende møtes i Nice den 18. juli for å gjennomgå teknisk briefing og viktige opplysninger, forlater de den franske kunstbyen for å ta seg mot sitt første mål, Bardonecchia. Førere og publikum kommer underveis til å få smake på aktiviteter, musikk og motorsykkelutstillinger.

Prisen til vinneren av konkurranseklassen er en flunkende ny Ducati Multistrada 620. Alle førere med en motorsykkel som er av 1980-modell eller nyere, og utstyrt med minst 150 kubikk, er velkomne til å delta.

Påmelding gjør du helt frem til den 5. juni eller til alle ledige plasser er booket. Påmeldingen gjør du via Centopassis hjemmeside som du finner lengre ned på siden.