Klar for Centopassi?

Konkurransen som er arrangert av Duacti er dedikert til de motorsykkekjørerne som elsker svingete fjellveier, og er du en av de så bør du følge med i år. Neste år byttes nemlig omgivelsene og området konkurransen går i.

Konkurransen Centopassi så dagen lys i 2003 og var ment for de førerne som søkte en utfordring på svingete fjellveier. Konkurransen ble laget for å frembringe sterke følelser som spenning, nytelse og lagfølelse hos deltakerne.
Den 18-22. juli i år finner Centopassi sted. Etter at de konkurrerende møtes i Nice den 18. juli for å gjennomgå teknisk briefing og viktige opplysninger, forlater de den franske kunstbyen for å ta seg mot sitt første mål, Bardonecchia. Førere og publikum kommer underveis til å få smake på aktiviteter, musikk og motorsykkelutstillinger.

Prisen til vinneren av konkurranseklassen er en flunkende ny Ducati Multistrada 620. Alle førere med en motorsykkel som er av 1980-modell eller nyere, og utstyrt med minst 150 kubikk, er velkomne til å delta.

Påmelding gjør du helt frem til den 5. juni eller til alle ledige plasser er booket. Påmeldingen gjør du via Centopassis hjemmeside som du finner lengre ned på siden.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser