Kjetil Gundersen vant NM-runden i Enebakk

Lørdag gikk årets første NM i etappe enduro. Til forskjell fra i fjor er årets NM delt opp i to runder, og den første ble kjørt i Enebakk i helgen. Ifølge Kjetil Gundersens pressekontakt Bård Westbye hadde arrangørene lagt ned en svært god jobb med løypa, som var lagt i et krevende terreng med mye å bryne seg på for samtlige.

Manglende tider og Pål Anders Ullevålseter i nakken
Arrangøren hadde problemer med tidtakingsystemet, så førerne fikk ikke tider underveis. «Det blir vanskelig å planlegge kjøringen når du ikke aner hvordan du ligger an, og med en lang og krevende sesong ønsker du jo egentlig å safe litt på en sånn bane,» kommenterer Kjetil. Men med flere uhell underveis og Pål Anders Ullevålseter på en antatt andreplass nyttet det ikke å kjøre safe.  Det viste seg likevel å holde til en klar seier med 6 minutter og 46 sekunders margin til Ullevålseter.

NM-finalen kjøres på Bjørkelangen 3. oktober. 

Ny VM-runde til helgen
I dag setter Kjetil Gundersen seg på flyet til Spania for å kjøre andre runde i enduro-VM. Deretter går turen direkte til Portugal siden tredje runde kjøres allerede helgen etter. «Jeg ser frem til å komme ned og kjøre flere VM-runder, formen er inne, og løpstrening er det som gjelder for å bli bedre,» avslutter Gundersen.

Foto: Livredd.info
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser