Kjetil Gundersen suveren på Lunner

Kjetil Gundersen var suveren i gårsdagens finaleløp i Norgescupen på Lunner. Han kjørte i mål på tiden 2.00.58, 6 minutter og 41 sekunder foran Pål Anders Ullevålseter.

Gundersen har prioritert internasjonale løp i år. Han hadde derfor ingen mulighet til å ta sammenlagtseieren, men han har deltatt i Norgescupen når det ikke har kollidert med andre ting. 

– Det var deilig å vinne. Jeg hadde som mål å vinne i dag, det har jeg alltid, men det viktigste var å få en god gjennomkjøring før Gotland, som er i noenlunde samme formatet. Jeg har kjørt langøkter hver helg i to måneder, så det var hyggelig å ikke være alene i skauen i dag. Det er både gøy og motiverende å være med på Norgescup-rundene, samtidig som jeg syns det er viktig å stille på de lokale løpene når man kan, for det er mye jobb som ligger bak arrangementene, uttaler gårsdagens seierherre. 

Kjetil Gundersen har vunnet samtlige løp han har kjørt i høst, og gårsdagens Norgescup ble benyttet som trening foran høstens høydepunkt, Gotland Grand National, som arrangeres 24.-25. oktober. Kjetil satser på seier.


– Jeg har vært nære på å vinne Gotland før for så å ende opp med tekniske problemer. Det er ventet at over 4000 deltakere stiller til start, så mye kan skje, men målet er å vinne, avslutter Kjetil.

Foto: Christian Berg

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser