Kellox øker fokus på Honda MC og Kymco – Piaggio-samarbeidet avsluttes

Exit….

Pressemelding fra Kellox AS:
Samarbeidet med italienske Piaggio om import og distribusjon av Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio scooter, Piaggio MP3 og Vespa avsluttes fra 1. januar 2021.
Markedet på scooter har vært synkende i mange år, og nye avgiftsregler på MC/moped har gjort produktene fra Piaggio mindre konkurransedyktige i markedet.
Kellox jobber løpende med å importere merkevarer som markedet i Norge etterspør og som gir våre forhandlere og Kellox forretningsmessige gode nok betingelser.
Dette gjelder innen salg, gode serviceordninger og garantibestemmelser etter norske lover. Det mangeårige samarbeidet med Piaggio har vært utfordrende på flere av disse områdene. Kellox har hatt et godt år innen salg av tohjulinger. Dette gir oss et svært sterkt moment opp mot enda mer offensiv satsing neste år, oppsummerer salgssjef Anton Vestavik i AS Kellox.

Exit…

Det skjer mye i MC-markedet i Norge og verden for øvrig. Med 60 års fartstid tilpasser importøren Kellox stadig fokus, for å tilby forhandlere og sluttkunder de beste muligheter.
Fra 2021 vil Kellox øke fokuset på toppmerket Honda MC. I dag er hver fjerde motorsykkel på norske veier en Honda, og motorsykkelmerket har ligget på salgstoppen flere år på rad.
Neste år kommer også Honda med flere nyheter.
Spennende utvikling med Kymco
Kellox er også importør og distributør av taiwanske Kymco, en av verdens største produsenter av scootere. Totalt er de en større aktør enn italienske Piaggio/Vespa. Fremover vil Kymco få et større fokus av Kellox. Blant annet rundt Kymcos ATV-modeller. Kymco satser også stort på elektriske scootere og motorsykler, som passer et grønnere samfunn. Det er en spennende utvikling vi ser frem til å ta en større del i.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser