Kellox og Cardo Systems inngår samarbeid for distribusjon i Norge

Verdenskjente Cardo intercom leveres nå av Honda-importør Kellox i Norge

Pressemelding fra Kellox

Kellox og Cardo Systems inngår samarbeid for distribusjon i Norge
Den globale markedslederen innen kommunikasjonssystemer for motorsyklister, Cardo Systems, har gått sammen med Norges største importør av motorsykler og motorsykkelutstyr, Kellox, for å distribuere Cardos produkter over hele Norge.
Siden starten i 1950 har Kellox blitt en ledende aktør i motorsykkelbransjen i Norge med stort fokus på sikkerhet og kvalitet. Allerede siden 1980 har de importert en rekke globalt anerkjente merker, og fra og med mai 2023, har forhandlernettverket hatt tilgang til Cardos fulle produktportefølje – fra Spirit til toppklassen PACKTALK EDGE – så vel som tilhørende deler og tilbehør.

  • Vi er svært glade for å ønske Kellox velkommen til vårt globale distribusjonsnettverk. De har en fantastisk historie i regionen, en inngående kjennskap til det lokale markedet og erfaring med å distribuere globale merkevarer. Jeg ser frem til å jobbe med Kellox og utvikle et vellykket partnerskap, sier Jonathan Yanai, VP Global Sales i Cardo Systems.
  • Vi er glade for å kunne tilby våre kunder profesjonell og pålitelig service bygget på mange års erfaring og kunnskap. Vi har en lidenskap for å yte personlig service og den beste opplevelsen for våre kunder, enten de kjører sykkel på jobb eller fritid. Vi er sikre på at vi med Cardo Systems produkter kan videreutvikle vårt engasjement og visjon. Vi ser frem til å samarbeide med Cardo Systems og gleder oss til å tilby kvalitetsprodukter fra Cardo til det norske markedet, kommenterer Egil Bagge-Skarheim produktsjef i AS Kellox. 

For mer informasjon om Cardo Systems og for å se hele utvalget, besøk https://kellox.no/?s=cardo og for å lese mer om Kellox, besøk www.kellox.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser