Kawasakis nye designspråk?

Slik ser IAAD for seg at Kawasakis nye designspråk kan bli

Det kan se ut til at Kawasaki har sluppet et hint om hvordan en ny adventuresykkel kan komme til å se ut. Japanerne ga Institute of Applied Art and Design (IAAD) i oppgave å designe en motorsykkel rundt tekniske nyvinninger – et designspråk som kunne integreres i fremtidige modeller. Resultatet er Kawasaki Adaptive – en adventuresykkel som er selve definisjonen av flerbrukssykkel fordi den justerer seg automatisk etter omgivelsene. Dette gjør at den kan kjøres både som en sportslig touringsykkel og samtidig være helt hjemme i offroad

Offisielt heter det at designet ikke er øremerket for produksjon, men designet har unektelig en hel del av Kawasakis varemerke-detaljer. En sykkel som kunne trenge oppgradering til det nye designet er Versys – den har gått stort sett uendret siden 2015.

Salgsdirektør Sergio Vicarelli sier: «Det er alltid en glede å arbeide med nye og spennende ideer og folket på IAAD har gjort jobben på en utmerket måte. De har lagt frem en mengde ideer som Kawasakis motorsykkeldesignere kan arbeide med.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser