Kawasaki trekker seg ut av MotoGP

Her er et utdrag fra pressemeldingen Kawasaki har publisert (fritt oversatt):

«Siden verdensøkonomien ikke ser ut til å stabilisere seg den nærmeste tiden, har Kawasaki bestemt seg for å trekke sine MotoGP-aktiviteter fra og med 2009 og disponere ressursene mer effektivt.

Kawasaki vil forsette med racingaktiviteter, blant annet ved bruk av masseproduserte motorsykler. Kawasaki vil samtidig benytte anledningen til å takke alle fans og de som har hjulpet oss.

Mr.Yoshio Kawamura, Managing Director of Kawasaki Motors Racing B.V., er dypt takknemmelig for bidragene og lidenskapen medlemmene i MotoGP-teamet har vist.»

Surt for Melandri
I praksis betyr dette at John Hopkins og nyervervelsen Marco Melandri nå ikke har noe sete i MotoGP 2009. Sistnevnte ble som kjent hentet til Kawasaki før denne sesongen og var føreren som endelig skulle få fart på det grønne monsteret. Nå står han trolig igjen med en åpen avtalebok det neste året.

I forumet vårt har denne saken allerede vært diskutert en ukes tid, og her er noen av kommentarene:

Bratseth: Finanskrise e nå dritt!!!!

Ninjamann: Ja-utrolig tragisk.
Hvem skal vi Kawafolk heie på nå…?!

Adrenalinslave: Det er bare FORJÆVLIG hvis både KAWA og ZUKI skal ut av sirkuset….!!!:( Det setter en demper på hele greia spør dere meg.

Runar Hollerud: En tanke som slo meg… Er det ikke bra att alle trekker seg? Kunne lagt ned alle stevner og kun brukt anleggene til banedager for vanlige folk?! Yes! Sånn må det bli!

Hva synes du om Kawasakis exit og hva tror du om fremtiden til Melandi og Hopkins?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser