Kawasaki tilbake i norsk Superbike

Etter å ha vært lite synlig i norsk roadracing i noen år ønsker Norsk Motor Import, ved å signere Daniel, å gi den norske Kawasaki-fansen mer tilhørighet på banen og ikke minst vise at Kawasaki fortsatt lager maskiner som kan måle seg med konkurrentene.

Avtalen innebærer også at Daniels team vil gi support til andre Kawasakiførere som ønsker det, så langt det lar seg gjøre. Norsk Motor Import vil ha en representant i teamet som vil være tilstede på alle løp.

Skal være med i toppen
– Jeg er meget fornøyd med at Norsk Motor Import gir meg denne muligheten, og ser frem til å kjøre Kawasaki i de kommende sesonger. Kawasaki har bestandig laget veldig bra motorsykler og jeg tror den nye Ninjaen kommer til å vise seg i toppen i alle Superbikeserier. Første prøvekjøring er nært forestående, og jeg gleder meg virkelig, sier Daniel Østbye.

Også Kawa-sjef Roy Valvik er optimist foran 2011-sesongen.
– Vi er overbevist om at vi har et godt produkt og ser frem til å få Kawasaki med i norsk Superbike igjen. Vi håper vårt bidrag kan hjelpe Daniel mot sitt mål som Norgesmester i 2011 og ser frem til å følge ham utover i sesongen, sier daglig leder i Norsk Motor Import, Roy Valvik.

Tror du Østbye og Kawasaki vil være med å kjempe i toppen i 2011?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser