Kandidat 7: Roy Øwre

Øwre, kanskje ukjent for mange lesere, har de siste tjuefem årene vært med på å sette utøverne i Solør MCK i fokus. I vår ble han også stemt inn som president i Norges Motorsportforbund.

«Klubbens mann»
Presidenten har også selv vært aktiv innen roadracing, enduro og motocross. Han er heller ingen uerfaren mann i NMF sammenheng, og har sittet både som leder, nestleder og medlem i roadracingkomiteen.

Han er likevel kanskje mest kjent som en «klubbens mann» med utøverne i fokus. Det er ikke få lovende utøvere han har hjulpet med smått og stort opp gjennom årene.

Fikk frysninger
Hvordan reagerte han på nominasjonen fra leserne på bike.no?
– Jeg ble både litt ydmyk og smigret. Det er en ære å komme i den situasjonen, helt fantastisk. Det var guttungen som ringte og fortalte meg det, og jeg fikk faktisk frysninger. Jeg har jobbet med motorsykkel i mange år, men å bli nevnt i denne sammenhengen er bare stort.

Øwre står foran mange store utfordringer. I tillegg til jobben som president i NMF er han fortsatt leder i Solør MCK. Det er ingen tvil om at mannen brenner for grasrota.
– Jeg føler jeg må ha nærkontakt med miljøet og bidra med mine råd.

Den 10. desember har han holdt på i 25 år med både store og små oppgaver i klubben. Ikke rart flere nominerte ildsjelen.

Avstemningen ligger nå ute på forsiden! Gi din stemme til den du mener fortjener det!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser