Kandidat 6: Pål Anders Ullevålseter

Mannen som oftere blir kalt ørkenreven enn Ullevålseter har levert mange kanonresultater de siste årene. Etterhvert har han blitt en gjenganger i toppen av resultatlistene i Dakar-rallyet, hvor hans beste resultat foreløpig er en fjerdeplass i år. Det har han tenkt å gjøre noe med i 2008.

VM-sølv
Selv om Rally Dakar alltid er sesongens store mål og høydepunkt har Ullevålseter levert fantastiske resultater i årets VM. I forrige uke toppet det seg med sølv i sammendraget. Et fantastisk resultat med tanke på at Ullevålseter kjører med langt mindre ressurser i bakhånd enn for eksempel VM-vinneren Marc Coma.

Resultatene har selvfølgelig ikke gått upåaktet hen her hos menigheten på bike.no. Ullevålseter var en soleklar kandidat til årets navn.
– Det var en overraskelse. Virkelig. Jeg vet ikke hva som skal til for å bli nominert jeg, men det er artig at folk følger med.

Mange sterke navn
Bikes journalist leser opp de andre nominerte for Ullevålseter og lurer på om han tror det blir en grei skuring å vinne?
– Hehe, nei det tror jeg ikke. Der var det mange sterke navn. Og det var hyggelig at det kommer opp noen unge navn. Vi har jo vært i gamet så lenge at vi føler oss litt «gått ut på dato».

Ullevålseter har for lengst begynt å tenke på årets Dakar Rally, og håper å levere gode resultater.
– Jeg må sikte høyere enn i fjor, og da ble vi nummer fire, men gjør meg mitt beste og blir nummer fire så får jeg være fornøyd med det. Det er så mange tilfeldigheter som spiller inn i tillegg til kjøringen, men unngår vi uhell og kjører bra er pallen et bra mål.

Uansett hvordan det går i Rally Dakar 2008. Pål Anders Ullevålseter er en av kandidatene til årets navn 2007.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser