Jonathan Lykke Nessjøen oppsummerer Rudskogen

Det var kaldt på Rudskogen på fredag, og det så lenge ut til at det skulle starte å regne. Men heldigvis slapp Jonathan å kjøre på vått underlag.

Thomas Sigvartsen sto i pole position. Jonathan hadde ikke tro på å vinne over Spania-føreren siden han hadde et helt annet tempo inne, så målet var å henge på så lenge han klarte og lære så mye som mulig. Jonathan fikk en god start, var først inn i T1, og ledelsen holdt til T3. Han hang på Thomas i to runder, etter det ble det litt større luke for hver runde som gikk. Jonathan betegner dermed racet som litt kjedelig, men er fornøyd med egen innsats.

Før lørdagens race lå Jonathan som nummer to i Nordisk, seks poeng bak Philip Johansson. Philip var imidlertid uheldig og krasjet etter et par runder, og dermed trengte Jonathan nesten bare å fullføre for å sikre seg tittelen.

Også lørdag sto Jonathan i andre startspor. Denne gangen ble det en dårligere start, og han ble liggende side ved side med Thomas Sigvartsen og Mathias Odlund. Thomas var førstemann inn i T1. Jonathan hengte seg på, og lå rett bak helt til T7 i andre runde, der et realt «tilbud» gjorde at han mistet kontakten. Etter det bestemte Jonathan seg for å kjøre safe inn til sølvplassen og sikre seg tittelen i Nordisk.

Jonathan takker teamet, sponsorer, familien, konkurrent Thomas og øvrig heiagjeng for støtten i helgen.

Her finner du alle resultatene fra Rudskogen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser