Jofama samarbeider med roadracingfører Filip Backlund

Jofama AB startet sin virksomhet i Malung i 1926, og har siden det produsert motorsykkelbekledning både av skinn og forskjellige tekstiler via sine egne varemerker Jofama, Halvarssons og Lindstrands. Den norske avdelingen ligger på Kongsvinger.

Under samarbeidet med Filip Backlund er målet å designe og utvikle en racingdress med høyest mulig kvalitet og best mulig sikkerhetsdetaljer.

Allerede i 2003, da Backlund startet sin racingkarriere, var Jofama en av hans første sponsorer. Drøye ti år senere har de to funnet hverandre igjen, og begge parter ser frem til å samarbeidet, som vil være synlig i markedsføringen og på ulike arrangementer.

Har som mål å vinne det britiske Superstock 1000-mesterskapet i år
Filip Backlund og hans aktiviteter i Spania kan følges via Facebook, Twitter, Instagram og på filipbacklund.se. Han er født 14. april 1990, og har bostedsadresse Västerås. Allerede som 3-åring begynte han å kjøre motocross. Filip begynte å kjøre roadracing som 13-åring, og siden dette har karrieren vært en eneste lang opptur. I 2007 tok han som 17-åring sin første seier i Pro Suberbike 1000, og han vant mesterskapet i 2009 og 2011. Hans største meritter skriver seg fra fjorårssesongen, da han sammenlagt ble nummer tre i det britiske Superstock 1000-mesterskapet. Målsettingen for Filip i år er sammenlagtseier i det britiske mesterskapet, og hans langsiktige mål er VM-gull.


Bildene er hentet fra Filip Backlunds hjemmeside og Facebook-side.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser