Joe Bar er tilbake!

– I mine snart åtte år i Bike har det vært en jevn strøm av henvendelser om dette, så jeg er derfor ekstrem glad for endelig kunne trykke Joe Bar Team i Bike igjen, sier Bikes redaktør Eskil Bjørshol.

Det var under Stein Rømmeruds tid på slutten av 90-tallet at den franske tegneserien vokste seg stor i mc-miljøet. Serien som treffer motorsyklisme-spikeren så til de grader på hodet, ble utgitt i fem albumer, hvorav Bike trykket de fleste av sidene på norsk de påfølgende årene. Siden den gang har vi hatt månedlige henvendelser om dette temaet, men det har ikke vært praktisk mulig å få det til. Ikke før nå.
– Rettighetshaver Egmont har heldigvis merket etterspørselen de også  og har bestemt seg for å gi ut rubbel og bit på nytt igjen, men nå i en samlekatalog. Men til alles store glede så gjelder det ikke "bare" de albumene som er oversatt til norsk tidligere. Nå dukker det faktisk opp hele sju album + spesialalbumet "Motorsykkel for dummies". Det er derfor all grunn til å glede seg, mener Bjørshol.

I hvert nummer, i alle fall det neste året, vil du få to hele sider med utvalgte smakebiter fra Joe Bar Teams rikholdige univers i Bike, og ønsker du å kjøpe samleboksen får du mer info på www.joebar.no

Første smakebit finner du i Bike 8 som er i salg fra 25. juli.

Hva synes du om at Joe Bar Team er tilbake igjen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser