Ingen løsning for Bølla

Etter at flere mekanikere fikk sparken på dagen uten at teamet hadde erstattere valgte Bølla fra Bekkestua å si opp kontrakten med Team Inghart. Den ambisiøse nordmannen så at det ikke ville bli et bra sportslig opplegg og gikk på dagen.

Håpet var å finne seg et annet sete i IDM allerede til helgens løp, men slik gikk det ikke. For tiden er det ingen ledige seter i Superbike-klassen, men det kan snu seg fort.
– Ja, dette kan forandre seg veldig fort. Plutselig kan noe krasje, eller finne ut at det ikke går mer. Men den økonomiske biten i Tyskland er dårlig om dagen, så det er ikke så lett å skaffe seg et betalt sete der nede. Får jeg ikke det så gidder jeg ikke å risikrere liv og lemmer. Jeg er 34 nå og ferdig med den biten at jeg på død og liv må imponere folk.

Ikke på latsiden
Det er dermed ikke sagt at Andersen ligger på latsiden.
– Jeg jobber jo med noen løsninger og holder mulighetene åpne. Når sesongen er over så er det nesten ingen som har kontrakter lenger, så vi får bare vente å se. Jeg tar en ting av gangen.

Og neste utfordring blir på nord-norsk jord
– Det positive med dette er jo at jeg får muligheten til å kjøre alle løpene i NM og det skal jo bli veldig artig. Om to uker er det NM-runde i Mo i Rana og jeg skal i hvert fall gjøre alt jeg kan for å vinne der oppe også.

De norske konkurrentene er herved advart.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser