Husqvarna avduker tre nye modeller

Svartpilen 701 og konseptmodellen Vitpilen 701 AERO er blitt avduket på EICMA, og i tillegg er den elektriske minibiken EE 5 lansert i dag. Sistnevnte er Husqvarnas første elektriske prosjekt.

Konseptet Vitpilen 701 AERO betegnes som en krysning mellom en klassisk racer og moderne styling. Her aner vi en mer racingorientert fremtid i gatesegmentet, samtidig som den kåpekledde raceren skal vise tydelige bånd til fortiden.

Svartpilen 701 er en moderne nakensykkel for gatekjøring, og skal lokke til seg en ny generasjon førere. Av tekniske detaljer hos den flattrack-inspirerte modellen finner man en lettvekts 4-takts ensylindret motor, som gir 75 Hk og et dreiemoment på 72,0 Newtonmeter. Chassiset er nedstrippet, den fullt justerbare fjæringen er fra WP, og stoppekraften stammer fra Brembo-bremser og det nyeste ABS-systemet fra Bosch. I tillegg får du ride-by-wire, slureclutch, opp/ned-quickshifter, samt et stort utvalg av tilbehør. Modellen er i butikkene i løpet av første kvartal 2019.

Den elektriske minibiken EE 5 vil for mange bli innsteget til motorsykkelverdenen. Den kommer i salg fra sommeren 2019. Motoren har en toppeffekt på 5kW, og du får seks forskjellige kjøremoduser, 907 Wh hurtigladet litium-ionbatteri, racinginspirert chassis, ergonomisk design og justerbar setehøyde, samt fjæringskomponenter fra WP.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser