Husk Oslo Open

Fjorårets arrangement ble en kjempesuksess og det er en kjent oppskrift også i år. For det handler fortsatt mye om bygg og utstilling av fantastiske kreasjoner når motorsykkelens dag avholdes i Oslo. Men er bor det en aldri så liten speedwayfantast i deg så kan det også være verdt å ta turen. Noen av Norges beste speedwayførere kjører nemlig oppvisning på travbanen.

Er det dyno, tall og harde fakta som er tingen er det heller ingen grunn til å finne på noe annet den 24. mai. Arrangøren hadde i fjor lange køer av folk som ville teste syklene sine og vi ser ikke bort fra at noen av disse kommer tilbake i år for å jakte på hestekrefter.

Bytt deler med andre
Arrangøren har ellers en nyhet i ermet.
– Nytt av året blir et SWAP-Meet/delemarked, (primært med brukte deler), der vi håper at mange vil kunne finne nettopp den delen de har lett etter eller bli inspirert til å starte sitt eget prosjekt. Vi inviterer herved alle som har motorsykkeldeler, og ikke lopper, til å ta kontakt med oss så snart som mulig for å bestille standplass, skriver presseansvarlig Kari-Anne Søreng i en pressemelding.

Oslo Open er forøvrig et non-profit arrangement drevet av NMCU Oslo/Akershus med uvurderlig hjelp av Company MC og frivillige MC-entusiaster. Overskuddet går til neste års drift og er med på å sikre arrangementet videre framover

Ja, så tar DU turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser