Husk 2-hjuls festivalen!

22-24 mai bør du som liker roadracing sette kursen til Rudskogen Motorsenter, i Østfold. Da starter nemlig 2009-sesongen for våre aller raskeste førere. 2-hjuls festivalen er nemlig den første av i alt seks NM-runder og førere fra samtlige klasser skal i aksjon.

Arrangøren garanterer ikke spreke forbikjøringer og ødelagte skinndresser, men den garantien kan gjerne vi i Bike stå for. Sesongens første NM-runder pleier historisk sett å by på noen av sesongens mest spektakulære hendelser, siden førerne endelig skal kjempe om poeng, kranser og pokaler.

Hiace og partytelt
På fredag er det treninger hele dagen for samtlige klasser og mellom slagene du spasere fritt i depot og besøke dine favoritter. Bare det å se hvor stort spenn det er i de ulike førernes støtteapparat er verdt et besøk. Noen kommer putrende med en sliten Hiace og verktøykasse, mens andre velger busser, campingbiler, partytelt og høy sigarføring.

Lørdag er det tidstrening i alle klasser, i tillegg til løp i Rookie 600, 125 jr/racer og i nasjonal klasse. Søndag er det løp i 125 jr/racer, Superbike, 125 GP, Rookie 1000 og Superstock 600.

Mer informasjon finner du garantert på arrangørens nettsider

Skal du ta turen til Rudskogen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser