Honda vil ha Schumacher i Superbike-VM

Etter tester i Portugal de siste ukene har Michael Schumacher imponert både på Hondas og Ducatis Superbike-team. F1-helten kjørte respektable tider på Troy Bayliss vinner-sykkel, noe som fikk åpnet øynene og lommebøkene til teamsjefene.
– For øyeblikket har han ikke spurt oss om Superbike-VM neste år, men hvis han vil kjøre trenger han bare å spøre oss, sier Carlo Fiorani, ansvarlig for Hondas europeisk racingavdeling, til La Gazetta dello Sport.

Schumacher selv har ikke kommentert tilbudet, men har tidligere sagt at han er fornøyd med å kjøre i det tyske mesterskapet.

– Kan bli god fort
Kai Børre Andersen har kjørt mot Schumacher i IDM i år og har ikke helt troen på at Schumacher hopper på tilbudet.
– Jeg tror ikke han gjør det. I VM har han ikke så mye å gjøre. Eller hva skal jeg si, han kommer nok til å gjøre det ålreit. Han kjører jo greit og han er en sinnsyk perfeksjonist, så han kan bli veldig god fort, men jeg vet ikke.

– Jeg tror ikke han kan være topp 10 i VM liksom, men jeg blir ikke overrasket over hvis det skjer. På den andre siden tror jeg ikke han vil rote rundt og kjøre dårlig i VM, jeg tror heller han vil prestere bra i IDM, men det er vanskelig å si.

– Det som er synd er at det er mange unge folk som mister muligheten til en plass i VM. På en annen side er det jo positivt, for da har jo jeg fortsatt mange år på meg til å får kjøre VM, flirer Andersen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser