Honda mestselgende i Norge 2022

Honda har store forventninger til både Hornet og Transalp i 2023

Pressemelding fra Honda-importør Kellox AS:

Aldri har vel «Godt nytt Honda-år» passet bedre! Antall motorsykler på norske veier øker stadig, og Honda er ikke lengre bare verdens mest solgte motorsykkel. I Norge ruller Honda MC ut av 2022 som markedsvinnere! «Vi er stolte av å gå ut av 2022 som markedsvinnere, både innenfor segmentene tung MC og lett MC» sier Anton Vestavik, salgs- og markedssjef i AS Kellox
 
Kellox har importert Honda MC siden slutten av 1950-tallet og legger med dette bak seg et av sine beste salgsår av Honda motorsykler. Kjøregleden er stor hos MC-førere over hele landet, og Kellox-forhandlere fra nord til sør har bidratt til et år for historiebøkene. «Med hele 21,3 % markedsandel samlet for både lett og tung MC, og et komplett modellutvalg i alle segmenter har vi virkelig svart markedet.
Vi setter enorm pris på innsatsen og jobben gjort hos samtlige forhandlere – dette kommer virkelig ikke av seg selv» poengterer Anton Vestavik.
Fjorårets mest solgte modeller er blant annet CB650R, NC750X, CB500X og CB125R. Disse har også fått nye oppgraderinger for 2023. Vi gratulerer våre kunder med nye sykler, og ser frem til en ny sesong med gamle og nye Honda-eiere på veien.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser