Holdt ikke helt for Sondre Haga

I sesongens nest siste VM-helg endte Gekko-Haga til slutt på 13. plass, til tross for at han lå på en fin 7. plass etter første runde.

– Det er kjipt. Var fire spesifikke feil som burde vært fjernet. Skjedde feil på seksjoner som jeg kjørte uten feil tidligere. Men man kan se positivt på dette. Evnene er der, det må bare klaffe. Jeg mistet nok litt fokus, og tok litt for lett på det. Er kanskje uansett godt å vite at det er min egen feil, forteller Sondre Haga selv i pressemeldingen.

Seksjonene med de største feilene hadde verken store, vanskelige hinder eller de med spesielt vanskelige moment. Nå ser Haga fremover mot norsk mesterskap og Norgescup neste helg, henholdsvis på lørdag og søndag. Her er det veldig jevnt i toppen mellom Haga, Håkon Pedersen og Ib Vegard Andersen.

– Det er så pass jevnt at den som vinner på søndagen, vil ta gullmedaljen, avslutter Sondre.

Det ble også kjørt VM-runde i kvinneklassen i England. Her kom Sondres søster Hanne G. Haga på femtendeplass etter å ha kvalifisert seg som nummer tre. Beste norske kvinne ble Ingveig Håkonsen på en flott andreplass. Hun sikret seg dermed fjerdeplassen sammenlagt i år.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser