Hjelp i sommervarmen

Under Armour er verdensledende innenfor utviklingen av teknisk sportsbekledning og har et fast grep om det Amerikanske markedet med opp mot 70 % av markedsandelen. Nå står Norge for tur.

– Idèen var å skape en t-trøye som skulle tilby kompresjon og fuktighetstransport ifra kroppen, istedenfor å binde fuktigheten. En trøye som regulerer kroppstemperaturen og forbedrer prestasjonen, sier importøren i en pressemelding.

Under Armour har siden begynnelsen for ti år siden, utviklet en linje av mikrofiberprodukter og er i dag verdensledende innenfor teknisk sportsbekledning.

Brukes i toppidrett
– Med en optimal mengde av kompresjonsmateriale, skapes forutsetninger for å komprimere musklene gjennom stødighet og stabilitet. Dette reduserer musklenes restitusjonstid, reduserer muskelanstrengning og reduserer skaderisiko.

Under Armours produkter brukes av mange av fotballspillerne i blant annet Premier League, Bundesligaen og Serie A. Og det samme gjelder ishockeylag, amerikanske fotballag, samt utøvere i flere andre idrettsgrener som ski, hopp, roing, friidrett, fitness, sykling m.m.

I Skandinavia har MnO International AB distribusjonsrettighetene og Under Armours produkter kommer i løpet av 2007 å finnes i butikker i blant annet Oslo, Bergen og Trondheim.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser