Hjelmnyhet fra Schubert

S2 avløser S1 og S1Pro, og er ifølge produsenten selv en såkalt high-tech helhjelm med et nytt ventilasjonssystem som skal sørge for at du holder hodet kaldt. I tillegg skal den også være verdens første motorsykkelhjem med innebygde antenner.
– Med dette siste premiumproduktet, har vi gjort et stort sprang når det gjelder sikkerhet, komfort og design, for motorsyklister som liker sporttouring, skriver Schubert i en pressemelding.

Ytterskallet er laget i 2 størrelser for best mulig komfort og maksimal sikkerhet, mens du innvendig kan velge i alt fra XXS til XXXL. Innredningen er laget i avkjølende Coolmax og hjelmen kommer med Micro Lock hakereim. Det innvendige solvisiret kan justeres trinnløst.

Integrerte antenner
– Føreren vil nyte både glimrende beskyttelse, uansett om det gjelder cruising, touring eller banekjøring. S2 er en all-around hjelm med alle kvalitetene du trenger. I tillegg til et innovativt ventilasjonssystem er også S2 verdens første motorsykkelhjelm med to integrerte antenner for optimalisert blåtann- og radiomottak, skriver de videre i pressemeldingen.

Vekten er anslått til 1390 – 1420gram (str. 50-59). Hjelmen er klargjort for SRCS kommunikasjon, mens kommunikasjonskraven vil være klar for levering i juni.

Pris i Norge blir 4995 kroner for den ensfargede varianten, men den med grafikk vil koste 5495 kroner.

Produktet er allerede ute i butikkene og mer informasjon får du på linken under.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser