Her er NM-vinnerne!

I superbike ble det ikke uventet Kai Børre Andersen som sikret seg gullet. Andersen har vært suveren i alle løp han har stilt opp i og tok gullet foran Kim-Arne Sletten og Norvald Haaland.

Det ble derimot stor dramatikk på den siste runden av det første Superbike-løpet da Andersen tok igjen Superbike-debutanten Rehan Ahmad med en runde. Ifølge Andersen var han på vei forbi på yttersiden da Ahmad skvatt til og dyttet ham av banen. «Bølla» holdt seg mirakuløst nok på hjulene og putret inn til en skuffende 6. plass. Det var likevel akkurat nok til å sikre seg gullet før det siste løpet.

Gull til Otta
I Superstock 600 ble det nok et gull til rutinerte Helge Spjeldnes. Luringen fra Otta har kjørt fort og sikkert gjennom hele sesongen og sikret seg NM-gull foran André Dizerens og Alf Georg Joranger.

I 125 GP ble det NM-gull til Henning S. Flathaug. Med en første- og en tredjeplass i helgen tok han en suveren seier foran Joakim Gulliksen og Kenneth Flathaug.

I rookie 1000 ble det ikke kjørt løp i helgen så vinneren Anders Helgerud var allerede kronet på forhånd. Bak ham fulgte Hein Volden og Rehan Ahmad. Sistnevnte ble sågar Norgesmester i dragracing i 2009.

Historiske Olsen
I rookie 600 fikk vi en historisk vinner. NM-gullet gikk nemlig til Caroline Olsen fra Halden og etter det Bike kjenner til er dette første gang en jente vinner denne klassen. Håkon Olsen og Olai Hjartholm fulgte på de neste plassene.

125 junior har vi dessverre ikke fått fullstendige resultater. Vi beklager dette.

Gratulerer til alle vinnere og alle andre som av en eller annen grunn har fortjent heder og ære!