Henning Brokerud legger opp

Dette skriver Brokerud på sin egen hjemmeside:

Ingen glede å fortelle at jeg nå skal legge hjelmen på hylla for godt.
Har kjørt motorsykkel snart i 10 år, startet vell når jeg var 13-14 år og hadde det ikke vært for min bror den gangen så hadde det ikke blitt noen sykkel på meg heller, var han som dro i gang dette..

Jeg startet den gang rett på en 125ccm faktisk en Husqvarna. Kjørte noen c klasse løp allerede det første året sammen med min bror.. Husker faktisk det første løpet enda… Tryna skikkelig i starten på Lunner banen, med reggis og fult ansiktet av dritt og blod så glemmer mann ikke det så lett. Steig så over i klasse B neste året, vant der og videre til A klassen året etter..

Ble noen seiere der også men også en del skader i årene fremmover.. Den Største skaden kom mest sannsynelig det året jeg kjørte Honda altså 2003, sannsynelig det året som jeg kjørte best i motocross også.. Denne førte til at jeg ikke klarte å kjøre motocross lenger på et aktivt nivå og lot være å kjøre neste året. Dette førte til at jeg fikk litt snusen på Motard.. Og fikk prøvd meg litt seint på året 2004 med dette..

2005 var det full satsing med motard. Gjorde rent bord i norge og Danmark dette året og ble da Norsk og Dansk mester dette året. 2006 ville jeg satse på det svenske og norske mesterskapet.. Vant det Norske og 4 i sverige etter mye problemer..

2007 ble vell det beste året i min karriere som aktiv motorsport utøver, med seier i det Norske, Svenske og det Nordiske. Samt en plassering blandt de 5 i lag VM i klasse 450.
Jeg gjørde et forsøk på å komme inn på et VM team, men pga økonomien, skader og arbeid valgte jeg å legge hjelmen på hylla.

Vil Takke alle som har hjulpet meg disse årene, både sponsorer og hjelpe menn..

Speielt Takk til Pappa Tom, som har følt meg opp så langt som det har vært mulig for de forutsetningen vi har hatt.

Nå skal jeg satse på det nye Rørleggerfimaet i tiden fremmover..

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser