Hedret med utmerkelse

Harley-Davidson Tromsø fikk besøk av Mikko Summa fra Harley-Davidson Nordic til en høytidelig prisoverrekkelse. Utmerkelsen fungerer som et bevis på at butikken holder den høye standarden som Harley-Davidson setter for sine flaggskipbutikker. En standard som betyr at Harley-Davidson Tromsø gir en meget god kundeopplevelse for de besøkende. 

– Vi setter umåtelig stor pris på denne anerkjennelsen, siden det bekrefter den jobben vi har lagt ned de siste årene. Dette er en anerkjennelse vi vil henge stolt opp i butikken, forteller daglig leder Yngvar Stoltz.

Harley-Davidson Tromsø har vært forhandler av Harley-Davidson siden 1997 og flyttet inn i Skattøraveien 52 i 2010, der de nå har lokalene sine. Siden da har butikken blitt totaloppusset og utvidet med 320 m2, på de allerede eksisterende 300 m2. 

– Hele opplevelsen av å besøke oss har nå blitt mye bedre og sterkere, og vi har nå til og med en fullverdig klesbutikk, med kolleksjonen til Harley-Davidson, fortsetter Stoltz. 

– De siste årene har vi levd litt i pappesker og samtidig drevet butikken for fullt. Nå er vi endelig i mål og kan brette opp ermene, og se framover, sier eier Lars Ole Berg.

Harley-Davidson Tromsø spenner sitt marked over hele 74 000 km2 fordelt på Troms og Finnmark fylke og er verdens nordligste Harley-Davidson forhandler.  
– Det var en forhandler i Alaska som prøvde å ta den tittelen, men det viste seg at de lå på breddegraden 61,2. Det er jo syden for oss det, humrer Lars Ole Berg.

Til informasjon ligger Harley-Davidson Tromsø på breddegrad 69,7 som er 943 km nærmere nordpolen. 

– De har gjort en meget god jobb i oppussingen av lokalene og er nå fullstendig på linje med Harley-Davison sin profil, samt at de har laget en god fordeling i butikken mellom Harley-Davidson og de andre merkene. De har også ekspandert butikklokalene med det dobbelte og bygget et fantastisk nytt verksted, forteller Mikko Summa. 

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser