Harley fyller 120 og Lazy Boyz begynner feiringen!

Allerede 2. januar får Lazy Boyz det første slippet av 2023 modeller. «Carry over» modellene, som i praksis er eksisterende modeller, blir presentert med nytt fargeutvalg. Deretter blir det en ny lansering den 18. januar hvor flere nyheter og jubileumsmodeller blir lansert. Lazy Boyz forventer at det vil dukke opp noen unike og rå sykler, så de venter i spenning til syklene blir presentert. Følg med på nettsiden http://www.hdoslo.no
De har også sikret seg en del 2022 modeller som blir så og si uforandret i 2023, og de kan selges for hyggelige priser. Avgiftene og prisene på nye sykler vil øke fra 1. januar 2023. Kontakt Lazy Boyz for et godt tilbud på en ny 2022 modell før prisoppgang.

Pan America Special Lazy Santa Edition

Lazy Boyz har «pimpet» opp en ny Pan America Special med ARH (hev og senk fjæring) og eikehjul.
Selv om det er tosifret blått ute i sola, frister det kanskje med en liten testrunde. Har du lyst på en ferdig rigget tursykkel klar til sesongstart, så bør du ikke vente for lenge – det har vært litt leveringstid på en del ekstrautstyr de to siste årene, men kanskje det blir lysere tider, bokstavelig talt, i 2023.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser