Harley-Davidson Oslo best i Norden igjen

Hvert år blir forhandlerne i Norden rangert av Harley-Davidson basert på salg, resultater, kundetilfredshet, og de ansattes kunnskap om motorsykler og produkter. Å vinne denne prisen er et bevis på førsteklasses lagarbeid og hard jobbing, og kan sammenlignes med en Oscar-statuett for de nordiske forhandlerne.

Bjørnar Hansen, daglig leder hos Harley-Davidson Oslo, er stolt over teamet som for tredje gang er blitt belønnet med denne prisen.

– Det å bli tildelt Bar & Shield Award for tredje gang har vært et langsiktig mål for oss. Vi har hatt fokus på å gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal bli fornøyde, samtidig som vi har forsøkt å inspirere våre ansatte til å yte det lille ekstra. Etter at vi vant både i 2014 og 2015, tok vi kanskje litt lett på det i 2016, og seieren gikk fortjent til en av våre finske kollegaer. I hele 2017 har vi hatt et forsterket fokus på konkurransen og på å gjøre vårt beste for Harley-Davidson i Norge, og det er moro å se at vår innsats gjør at vi kan komme tilbake som vinnere. Det har vært en glede å lede vårt utmerkede team også i 2017, og jeg vil benytte anledningen til å takke hver enkelt for innsatsen som har ført til dette hyggelige resultatet. Vi skal heller ikke glemme kundene, for uten deres lojalitet til oss som forhandler hadde vi ikke klart dette.

Mikko Summa, leder for forhandlerutvikling i Harley-Davidson Nordic, gratulerer Harley-Davidson Oslo på denne måten:

– Det gleder meg å se H-D Oslo gjenvinne sin posisjon på toppen i H-D Nordic-markedet. Konkurransen om denne prestisjefylte prisen er hard, og vi setter pris på at alle forhandlere gjør sitt beste for å gi best mulig kundeservice. Dette kan vel nesten kalles et hat trick for H-D Oslo. Gratulerer!

Bjørnar Hansen i H-D Oslo ser frem til resten av 2018, og avslutter:

– Vi vil alltid ha fokus på kundeopplevelsen hos Harley-Davidson Oslo, og vi vil bidra til at Harley-Davidson fortsatt skal være et foretrukket merke som gir kjøperne god verdi og sikrer spennende opplevelser på to hjul. Vi har mange sykkelnyheter i 2018, og vi gleder oss til å komme i gang med sesongen og demokjøringene!

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser