Harley-Davidson har valgt en vinner

Harley-Davidson fikk inn tusenvis av søknader etter å ha utlyst konkurransen  Discover More 2015; en to måneders sponset og betalt oppdagelsesreise gjennom Europa på en Harley-Davidson Street Glide. De har nå kåret en vinner, og franskmannen Luis Castilla ble den heldige som stakk av med drømmejobben : Å planlegge den ultimate motorsykkelturen for deretter å kjøre den på en splitter ny Street Glide.

I pressemeldingen fortelles det at den erfarne franske motorsyklisten og eventyreren ble valgt ut blant flere enn 10.000 søkere fra hele 27 land. Hans både skriftlige og filmede søknad inspirerte Harley-Davidson, og den store lidenskapen for både motorsykler, eventyr, mennesker og hans evne til å håndtere nye utfordringer gjorde at han til slutt fikk den ettertraktede jobben. Eventyret starter nå i mai.

«Jeg er helt overveldet! Dette vil uten tvil bli den mest fantastiske opplevelsen i mitt liv. Å kjøre en Harley-Davidson-motorsykkel gjennom Europa, få tips og råd fra andre erfarne motorsyklister og kjøre sammen med dem gjennom deres lokale byer vil gjøre dette til en ekstraordinær opplevelse. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer med andre slik at også de kan få ta del i denne utrolige reisen,» uttaler vinneren.

Castilla vil bli fulgt av et profesjonell filmteam, og kan skal blant annet dele sine erfaringer og opplevelser via bloggen www.greatestrides.eu. Her får motorsyklister i Europa, Midt-Østen og Afrika mulighet til å laste opp høydepunkter fra sine egne turer og dele disse med andre touring-frelste.
Bloggen skal også være et verktøy for planlegging av Castillas endelige kjørerute.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser