Haga leder Norgescupen sammenlagt

Sondre Haga kjørte jevnt godt i helgens løp. Han brukte lørdagen til å finpusse formen, og endte opp med seier på søndagen.

– Dette lover veldig bra for videre kjøring. Denne Norgescup-runden viser at jeg utvikler meg i riktig retning, forteller Sondre i pressemeldingen BIKE har mottatt.

Helgen bød likevel på noen små utfordringer for førerne. På grunn av finværet skulle banen i utgangspunktet være tørr, men det hadde regnet i området tidligere i uken, så det var litt varierende. 

– Jeg måtte gjennom hele løpet kartlegge min egen kjøring etter forholdene, men det løste seg til slutt, forteller han videre.

Men Sondre lot seg ikke stoppe av varierende forhold. Målet har lenge vært å ligge i toppen av Norgescupen, og etter denne helgen er det nådd et delmål.

– Jeg kom inn i en god flyt i dag som jeg aldri kom ut av. Jeg hadde en god følelse gjennom hele løpet i dag, fortalte Sondre etter at han kom i mål i går.

På fredag reiser Sondre Haga til Spania for å finjustere formen frem til første VM-runde om to uker. Der skal han kjøre inn den nye sykkelen, og øve seg på non stop-reglene som førerne benytter i VM.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser