H-D Østfold ble nordisk vinner av «Battle of the Kings»

Den nordiske konkurransen ble en spennende duell mellom Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold. Det var til slutt H-D Østfold som fikk flest nordiske publikumsstemmer og nå skal kjempe videre om tittelen Custom King.

Ansatte hos autoriserte Harley-Davidson-forhandlere i hele Europa har hatt muligheten til å konkurrere mot hverandre i «Battle of the Kings» . Utgangspunktet har vært Harley-Davidson Street 750.

Ni vinnere skal konkurrere i den europeiske semifinalen, som pågår fra i dag, 12. mai, til 28. mai. Fem finalister, basert på stemmer fra publikum på www.h-d.com/customkings, vil så bli utpekt til den store finalen under Wheels and Waves-festivalen i Biarritz, Frankrike. Festivalen varer fra 11. juni til 14. juni, og en jury skal til slutt avgjøre hvilken av de fem finalistene som stikker av med seieren.

Daglig leder i H-D Østfold, Svein Erik Simensen, synes det er motiverende å få være med videre i konkurransen, men tror det blir tøffe tak. – Det er mange som har fått til pene estetiske sykler, men Street Racer-stilen vi har laget er det ikke så mye konkurranse rundt. Så om stilen faller i smak, har vi en sjanse, uttaler han. – Vi føler uansett at vi allerede har vunnet. Kunder, og spesielt målgruppen 17-27 år som vi har hatt fokus på, får se hva som er mulig med en Street 750. Så vi har oppnådd mye uansett om vi når til topps i konkurransen eller ei, avslutter Simensen. 

Du kan selv avgi stemme på www.h-d.com/customkings, og ikke minst kan du få med deg de siste oppdateringene. Se ellers bilder av de ni finalistene her på høyre side.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser