H-D-forhandlere klare til ny runde av «Battle of the Kings»

Som tidligere skrevet kom Harley-Davidson Østfold seg helt til finalen i Frankrike med sin ombygde Harley-Davidson Street 750. Denne gang blir oppgaven å bygge en Custom-utgave av den helt nye Sportster Iron 883.

“Battle of the Kings”, som arrangeres mellom desember 2015 og juni 2016, omfatter autoriserte forhandlere over hele EMEA-regionen, som vil få muligheten til å vise sin skaperevne på en 2016-modell Iron 883.

Konkurransen går over to faser – først skal det utpekes en Custom King-vinner fra hvert land, og så skal vinnerne fra de forskjellige nasjonene møtes i en finale hvor den endelige vinneren blir kåret. For Norden vil det avholdes en felles finale. Vinneren får utdelt førstepremien under “Wheels & Waves” custom lifestyle-messen i Biarritz, Frankrike, i juni 2016. Tidligere i år var det Tsjekkia som gikk av med seieren.

– Iron 883 er den perfekte motorsykkelen for custom-prosjekter, uttaler Mike Johnstone, markedsdirektør for Harley-Davidson EMEA. – Den har allerede blitt bygget om av en rekke eiere, som ser på sykkelen som et perfekt utgangspunkt for å prege sin egen sykkel med egen stil, ideer og uttrykk.

– Vi ble svært fornøyde med suksessen vi oppnådde under “Battle of the Kings”-konkurransen tidligere i år, hvor vi fikk over 30 000 stemmer og påmeldte custom-prosjekter fra fler enn 150 forhandlere over hele Europa. Før neste konkurranse har vi allerede et stort engasjement fra forhandlernettverket, og håper på enda større interesse og deltagelse. Vi ser virkelig frem til å motta enda flere spennede og inspirerende custombike-prosjekter i konkurransen.

– Samtlige av ekspertmekanikerne våre, på tvers av hele forhandlernettet, kan allerede med rette kalles «Custom Kings», og er levende oppslagsverk for alt som heter custom. Harley-Davidson har en lang og stolt tradisjon innen bygging av custom-sykler, et solid nettverk av eksperter innen ombygging, og en omfattende base av deler og tilbehør. Forhandlerne våre er helt klart godt rigget til å ta denne utfordringen, avslutter Johnstone.

Iron 883 er en av de nyeste modellene i Harley Davidsons Sportster-serie for 2016, og er spesialdesignet for at eierne kan sette sitt personlige preg. Nye Iron 883 er utstyrt med en tøff og solid 883cc Evolusion V-Twin, og er inspirert av garasjebygde bobbere fra alle tider i samsvar med verdiene Harley Davidson fremhever: Invididualitet, opprørstrang og frihet.

Dark Custom er det gjeldende “underground”-uttrykket til Harley-Davidson; strippet ned til beinet og stylet med en autentisk retro-inspirert vinkling. Dark Custom-syklene karakteriseres av matt  svart finish, et hint av vintage, og gunstig pris.

Syklene som deltar i “Battle of the Kings” vil bygges mellom desember 2015 og februar 2016, og skal ha en begrenset maksimumspris for å vise hvordan en Dark Custom-sykkel kan bygges innenfor et rimelig budsjett. I de nasjonale konkurransene vil det bli adgang til å avgi online-stemmer hvor alle som vil kan delta, i tidsrommet mars-april 2016. Den nasjonale vinneren blir kåret av en utvalgt jury, og seierherrene fra hvert land vil så møtes i finalen under «Wheels & Waves» i Biarritz i juni 2016. Der vil en fagjury av drevne Custom-byggere avgjøre hvem som fortjener tittelen Custom King 2016.

For mer om «Battle of the Kings», se: www.h-d.com/customkings

Foto: Harley-Davidson
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser