H-D-forhandlere inviterer til premierevisning

«Being Evel» omhandler den hittil ukjente historien om våghalsen Robert «Evel» Knievel. Filmen skal premierevises hos offisielle Harley-Davidson-forhandlere 11. og 12. mars som en del av deres «Good vs. Evil»-arrangement. Samtidig vises de nyeste modellene fra Harley-Davidson.

Harley-Davidson har også samarbeidet med illustratøren Ryan Quickfall om en “Good vs. Evel”-serie med grafiske trykk. 100 sett med fire plakater er blitt produsert til hver forhandler, og vil bli delt ut til de første 100 kundene som deltar på “Good vs. Evel”-arrangementet. Hver forhandler vil også gi bort et innrammet trykk av Quickfalls Harley-Davidsons XR750-serie. For flere detaljer om din lokale Harley-Davidson forhandlers “Good vs. Evel”-event, kan du klikke deg inn på www.h-d.com.

I Norden er det i år Harley-Davidson forhandlerne i Ålesund, Trondheim og Stockholm som deltar i Battle of the Kings, en konkurranse som går ut på å skape den mest spennende customutgaven av en 2016 Sportster Iron 883. Under arrangementet vil disse forhandlerne vise frem sitt eget bidrag til konkurransen, samt andre customprosjekter.

Battle of Kings omfatter mer enn 200 autoriserte Harley-Davidson forhandlere over hele EMEA-området, Konkurransen går over to faser, hvor den første er en nasjonal konkurranse med avstemming på nettet. De lokale vinnerne skal deretter møtes på “Wheels and Waves”-arrangementet i Barritz i Frankrike.

Mer informasjon om Battle of the Kings finner du på
www.h-d.com/customkings

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser