Guy Martins planer for 2016

Motorsykkelguru Guy Martin skrev i går på sin blogg at han ikke kjører Isle of Man TT i år. Grunnen til dette er at han i lengre tid har følt behov for å prøve andre ting enn motorsykkelracing, og dette forsterket seg da han havnet på sykehus etter den voldsomme krasjen under Ulster GP i fjor.

I tre år har han vurdert å delta i mountainbike-løpet Tour Divide. Dette er et av de tøffeste innen sporten, og går fra Rocky Mountains i Canada til grensen mot Mexico.

Istedenfor bare å prate om løpet har Guy Martin nå bestemt seg for å delta. Dette betyr imidlertid at han må velge bort årets Isle of Man TT.
Men han er ikke ferdig med motorsykkelkjøringen for godt; voksne karer som Bruce Anstey og John McGuinness har bevist at det ikke akkurat er snakk om alder når det gjelder denne typen racing.

I løpet av året venter to nye rekordforsøk på motorsykkel for Guy Martin, ett i en Wall of Death-tønne, og så skal det settes fartsrekord på to hjul. Det sistnevnte ble planlagt sammen med Triumph i fjor, men måtte utgå på grunn av skadeavbrekket.

Hvis det blir roadracing neste år, skal det skje i samarbeid med TAS-teamet.

Les hele blogginnlegget her.

Foto: Triumph
  

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser