Guy Martin snakker ut om krasjen

– Jeg ville forsikre meg om at alt dere hører kommer direkte fra kilden, skriver motorsykkelprofil Guy Martin på sin Facebook-side i et innlegg der han forteller om den voldsomme krasjen i sommer.

Guy Martin forteller at highsideren han fikk under Real Roadracing-arrangementet Ulster GP sendte ham med hodet først rett ned i asfalten i 130 mph (cirka 209 km/t).

Etter å ha truffet bakken tumlet han ut på jordet og støtte blant annet mot en mindre sikkerhetsbarriere. Totalt brakk Guy Martin fem virvler i ryggraden, fem ribbein og to bein i høyre hånd, i tillegg til brist i et brystbein.

Krasjen slo ham bevisstløs, men takket være en solid hjelm og flaks unngikk han hodeskader, sett bort fra sprengte blodkar i det ene øyet. Til tross for ryggskadene skriver Guy Martin at han likevel er takknemlig for hvor bra det gikk.

– Jeg krasjet på torsdag, ble operert på fredag eftermiddag, og var oppe og gikk igjen lørdag morgen. Jeg var tilbake på verkstedet  torsdagen etter. Ryggskinnen reddet ganske enkelt livet mitt.

Etter omtrent en uke hjemme kunne ikke Guy Martin sitte stille lenger,  men dro på jobb til konas store fortvilelse. Men ifølge ham selv er det en del av rehabiliteringen å være tilbake i lastebilverkstedet.

– Det finnes ingen bedre fysioterapi enn å skru lastebil, påstår han videre i Facebook-innlegget. Fortsatt mørbanket, og med en del muskelproblemer, begynner han nå på veien tilbake. Å være borte fra jobben en stund fikk ham til å reflektere over hva han ville gjøre. Dette skriver han om fremtiden:

– Jeg vil fortsette å konkurrere, men jeg har ikke tenkt å ta noen forhastet beslutning om hvor eller hvordan.

Les hele innlegget her.

Hvor kunne du tenke deg å se Guy Martin i fremtiden?

Foto: Guy Martin/Facebook

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser