Godt nytt år!

2008 har vært et superår for bike.no. Det har du mye av æren for. En ting er å fylle sidene med nyheter, blogger, Bike-TV og bilder, men det er jo litt ålreit at det blir lest også. Det har vi all grunn til å tro at har skjedd i 2008. Trafikken har nemlig aldri vært bedre.

Vi har fortsatt et stykke igjen til Google, Facebook og Youtube, men med over 50 000 unike brukere i enkeltmåneder, slår vi oss likevel litt forsiktig på brystet.

I 2009 håper vi at enda flere oppdager oss, og at de som allerede har oppdaget oss, fortsetter å stikke innom. Vi skal i hvert fall produsere enda flere saker og gjøre nettsiden enda mer komplett i året som kommer. Vi håper du følger oss videre!

Spennende i 2009
For 2009 blir på alle måter et spennende år for motorsykkelbransjen. Ny messe er rett rundt hjørnet og alle de store er forventet å stille med sine produkter. De store produsentene skjelver riktignok litt mer enn vanlig i buksene på grunn av den internasjonale finanskrisen, men på norsk sokkel ser folk flest ut til å ha mer penger å rutte med enn noen gang. Bransjen spår likevel en liten nedgang i nysalget i Norge, men etter oppturen vi har vært gjennom de siste årene skulle det nesten bare mangle at det bremser opp før eller siden.

Uansett hva som skjer, ja i hvert fall nesten uansett hva som skjer, vil Bike og bike.no fortsette å være hoffleverandør av godt motorsykkelstoff også i 2009. Ha et godt et!

Har du troen på 2009?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser