Glatte forhold under VM i England

Sist helg kjørte ”Gekko” enda en VM runde, denne gangen i regnfylte England. Underlaget og forholdene var unggutten godt kjent med, siden han har kjørt løp på samme sted tidligere. Likevel var han ikke helt fornøyd med helgens løp. – Det begynte bra, jeg lå på en andreplass på kvalifiseringen, noe som var bra, men så gikk det egentlig ganske dårlig på selve løpsdagen, forteller Sondre i teamets pressemelding.

18-åringen endte til slutt på en 17. plass. – Jeg er ikke fornøyd med selve løpet. Det begynte litt dårlig, også var jeg litt uheldig med et par dommere. Løypene var i tillegg litt lette, så da var det ikke råd til mange feil, fortsetter han.

Engelsk terreng
– Det var glatt, i god engelsk stil. Veldig mye gjørme og bakker, som er litt annerledes. Men jeg har jobbet mye med det tidligere, så akkurat det gikk egentlig veldig bra, sier ”Gekko”.

Helgen før VM i England kjørte han et treningsløp i Oslo på lignende underlag, for å trene på det engelske terrenget. – Jeg fikk en del selvtillit av det, og det hjalp en del på kvalifiseringen. Så sånn sett var det veldig bra, og da fikk jeg trent en del på non-stop i tillegg. Så det var synd det ikke gikk så bra som det kunne gjort. Jeg følte egentlig at kjøringen var bedre enn i tidligere VM-runder, men det ble nok for mange tullefeil. Kjøringen var bra teknisk, men helhetlig ødela det.

VM i USA
18-åringen skal til USA og kjøre enda en VM-runde om 2 uker. Videre sommerplaner er Norgescup og Nordisk mesterskap, med VM og lag-VM mot slutten av sommeren. USA er det unggutten ser mest frem til. – Der blir det jo en del tørrere terreng, så må øve mer på steiner og knot fram til det. Så blir det nok veldig varmt i tillegg. Håper å få kjørt bra der, avslutter han. 

Bildet er levert av teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser