Gigantisk motorsportanlegg åpner på Gardermoen

På et 150 mål stort område, kan NMK Eidsvoll nå invitere både publikum, presse og utøvere til fart og spenning på to og fire hjul. Bilentusiastene kan boltre seg på en 850 meter lang bane med asfalt og grus, mens motorsykkelfolket kan glede seg over Norges største og beste motocrossbane med en 1,7 kilometer, svært krevende trasé.

I tillegg har den driftige klubben bygget barnebane og anlegg for den spektakulære sporten Freestyle Motocross. Klubbhus med kafé og sanitæranlegg er også under oppføring.

Mandag 31. mai kl 12 braker det bokstavelig talt løs. Da blir det åpningsdag på det nye anlegget. Utøvere i alle grener skal vise seg frem for et stort publikum, og kjente navn som Martin Schanche skal kaste glans over arrangementet.

Motorsykkelfolket vil by på motocross, freestyle, supermotard og knattecross, mens bilfolket vil vise frem blant annet rallycross, bilcross, rally, crosskart og gokart. I tillegg blir det både flyoppvisning og fallskjermhopping. I tillegg kan publikum selv være med på helikopterkjøring og sitte på med rallybil på det nye anlegget.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser