Genette Våge satser for fullt igjen

Genette roser både treningsforholdene og støtteapparatet, som gir topp motivasjon for å få den riktige progresjonen i sesongoppkjøringen.

Håndleddskaden er i ferd med å heles. Hånden kan belastes 100 % i korte perioder, og alt føles riktig. Nå tilbringer Genette store deler av tiden i Belgia, der hun blant annet tester nye oppsett på støtdempere og motor.

Ellers har hun fulgt opp prisen som årets motocrossutøver fra 2015 med å holde foredrag om sitt opplegg på årets motorsportkonferanse. Og hun har hatt en liten rolle som stand-in for skuespiller Silje Salomonsen i en motorsykkelscene fra filmen ”Now it’s dark”, som kommer på kino neste sommer.

Genette er også svært takknemlig over å ha mottatt Christian’s Minnepris. Prisen deles ut til minne om motocrossutøver Christian Rolid Flaten, som dessverre døde etter lang tids kreftsykdom sommeren 2012, bare 17 år gammel. Hun beskriver det å motta denne prisen og å bli assosiert med Christians verdier som så stort at det fort blir vanskelig å beskrive.

BIKE ønsker Genette lykke til med sesongoppkjøringen, og vi gleder oss til å høre mer fra stortalentet i tiden fremover.

Bildene er levert av teamet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser