Full klaff for Rye-Holmboe og Gundersen

Kjetil Gundersen tok i helgen sitt 12. NM-gull (det femte i enduro). Han kjørte en Yamaha WR 250F, og denne fungerte perfekt i det krevende terrenget. Kjøringen gikk bra hele veien; fokuset lå på å kjøre fort, men sikkert. Han vant til slutt med fire minutter foran andremann i totalen og vinneren av junior elite, Mathias Martinsen, og hele 9,5 minutter foran Pål Anders Ullevålseter, som Norges Motorsportforbund hadde omtalt som favoritt før løpet.

Anders Becker Johansen ble andremann i senior elite, og Ib Vegard Andersen tok tredjeplassen.

Katrine tok sitt femte NM-gull, derav det fjerde i enduro. Det ble bestemt så sent som uken før at hun ville kjøre, og hun var og hentet en ny Yamaha 125-kubikker for anledningen. Hun forteller selv at den første delen av løypa var utfordrende, tøff og tung for korte bein og en sliten kropp. Rømskog IL fortjener masse skryt for jobben de har lagt ned. Her var det både teknisk krevende, steiner, røtter, gjørme, spor, og alt som hører med når man velger å kjøre enduro. 

Det var Mette Fidje som ble nummer to i dameklassen, og Irene Fosser tok bronsen.

For Katrines del blir dette mest sannsynlig det eneste løpet denne sesongen, da hun uttaler at det er mer enn nok med en i familien som satser på toppnivå, og siden familien nå også består av lille Niklas på fire måneder. Men hun holder heldigvis døra på gløtt for et eventuelt comeback.

Kjetil satser i år på de store arrangementene i Sverige; Stangebroslaget, Ränneslättsloppet og Gotland Grand National. I tillegg vil han også prøve å få til en start i Novemberkåsan. 

BIKE gratulerer!
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser