Full klaff for Jonathan Lykke

Det første løpet betegner han som et av de råeste han har kjørt på en 600. Han ledet fra start og fikk noen meter til Helge Spjeldnes og Marcus Høston, men det tok ikke mange rundene før disse hang på bakhjulet igjen. Marcus falt imidlertid bakover på grunn av problemer med sykkelen, mens Helge kom seg forbi Jonathan et par ganger. Men Jonathan svarte umiddelbart, og kjørte til slutt inn til seier.

Race nummer to får samme karakter, Jonathan forteller at det er utrolig morsomt med så tett racing. Han tok også her starten og ledet de første rundene, men nå var det Sam Love som la seg i fronten. Men Jonathan ga seg ikke og hengte seg på. De to fikk etter hvert en liten luke ned til Helge og Marcus, men denne ble fort tettet igjen.

Først passerte Jonathan Sam, så kom også Marcus og Helge seg forbi. Helge lå på siden av Jonathan noen ganger, men krasjet uheldigvis cirka halvveis i racet. Deretter sto kampen mellom Jonathan og Marcus, og dette ble en morsom reprise fra juniorklassen for to år siden.

Marcus kom seg også forbi et par ganger, men gjorde noen feil som Jonathan utnyttet til sin fordel. Han rykket fra og kom nok en gang først i mål.

Jonathan gratulerer Helge med andreplassen i første race, Marcus med bronse i samme løp og andreplassen i race nummer to, samt Sam med tredjeplassen i det siste racet.

Jonathan avslutter med å takke alle sponsorer og støttespillere på det varmeste.

Komplette resultater fra helgen finner du her.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser