Forumtråd fikk sykkelen tilbake

Nok en solkinnshitorie fra bike.no. Tidligere har vi opplevd at folk her inne både har forelsket seg, giftet seg og fått barn sammen på grunn av bike.no, men nå har en stjålet sykkel kommet tilbake til sin eier igjen på grunn av en forumtråd på bike.no.

For en måned siden våknet bike.no-medlemmet «Mykken» opp til sitt verste mareritt. Hans kjære Yamaha YZH 600R var stjålet i løpet av natten. Selvfølgelig var det første han gjorde å melde fra til politiet, men det var ikke så enkelt. Der måtte han nemlig vente til over helgen for å få registrert skiltnummeret.

Lagde tråd på bike.no
Derfor la han ut en tråd på bike.no med bilder av sykkelen, informasjon om kjennetegn og registreringsnummer. Ukene gikk og i tråden ble det diskutert alt fra trackguard til dysleksi. Nøyaktig én måned senere kom derimot denne gladmeldingen:
– Av: mcRR-ridern | 2009-07-27 14:32 Redigere Siter
Gjøken som stjal denne parkerte i dag på min parkeringsplass i Tønsberg, det skulle han ikke gjort for nå sitter han hos Politiet.
Eier av sykkelen er veldig fornøyd.

Og det bekrefter også eieren selv.
– Å påstå at jeg er svært fornøyd, er å bagatellisere situasjonen min, overlykkelig er nok mer passende! Veit det er tilfeldig, men hadde det ikke vært for mcRR-ridern’s årvåkenhet, hadde den fortsatt vært i narkisens besittelse, skriver Mykken i samme tråd.

Selvfølgelig kan det være tilfeldigheter og flaks men det viser også at bike.no leses av mange og at vi har våkne medlemmer. Neste gang er det kanskje du som trenger og får hjelp.

Tør du la være å være medlem hos Norges største nettside for motorsyklister?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser