Fortsatt Haaland og Flathaug i sammendraget

I Superbike-klassen var det Norvald Haaland som tok seieren i det første racet, etter at Carl Berthelsen hadde ledet store deler av løpet. Haaland kom seg forbi, og det ble en luke som Berthelsen var fast bestemt på å tette. Det endte dessverre med velt for Berthelsen, mens Norvald Haaland kunne kjøre inn til sesongens tredje seier foran Kim Arne Sletten og Runar Hammer.

I løp nummer to ble det revansj for Carl Berthelsen. Han la seg rett bak Norvald Haaland, og i nest siste sving kom han seg forbi og kunne ta steget opp øverst på pallen. Kim Arne Sletten tok tredjeplassen denne gangen.

Med tre seire og en andreplass så langt leder Norvald Haaland nå med 30 poeng på Carl Berthelsen.

I Superstock 600 ble det kjørt hele fire løp i helgen. Foran lørdagens to race hadde Henning Flathaug pole position, og det ble Henning og veteran Helge Spjeldnes det sto om under løpene. I begge race lå disse to alene i teten med flere sekunders margin. Spjeldnes dominerte for det meste underveis, men Henning Flathaug kom seg forbi i siste runde og kjørte inn til to seire. I det første racet ble det bronseplass på Stinius Viking Ødegård, mens Samuel Love tok tredjeplassen i race nummer to.

Henning Flathaug følte seg ikke bra etter de to racene på lørdag. Han dro til sykehuset og fikk konstatert lungebetennelse. Men Henning lot seg ikke stoppe av dette, og søndagen endte med henholdsvis fjerdeplass og velt i første sving. Samuel Love vant søndagens første race foran Helge Spjeldnes og Caroline Olsen, og rekkefølgen ble også den samme i helgens Superstock-race nummer fire.

Det er fortsatt Henning Flathaug som leder Superstock 600 sammenlagt, men differansen ned til Helge Spjeldnes er kun 9 poeng.

Det ble kjørt veldig mange runder og klasser på Arctic Circle Raceway, og samtlige tider og resultater finner du her.

Om to uker er det nok en gang NM-helg – i forbindelse med Bike Week på Karlskoga Motorstadion. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser