Første Rømskogkåsan gjennomført

Løpet ble arrangert som et enkelt etappeløp hvor det skulle kjøres 12 runder. I ulendt terreng med myrer, kvister og vann, ble løypa en skikkelig utfordring,

Kun seks deltakere klarte å komme i mål innenfor respittiden, og det var 14 år gamle Mathias Martinsen fra Ytre Enebakk som kunne stikke av med seieren og en pengepremie på 5 000 kr. Han vant med god margin ned til andreplass der landslagsutøver Martin Hovin kom rundt seks minutter bak. På tredjeplass kom Pål Anders Ullevålseter –  13 minutter bak.

Løpet varte i over tre timer fra klokken 14.30 til 18.00, så det måtte kjøres med lys. Dermed ble dette en skikkelig kåsa som bød på utfordringer fra start til mål. Mathias Martinsen er på rekruttlaget under landslaget i enduro, og er en av de unge talentene i den tøffe sporten.

Pål Anders Ullevålseter trener Mathias, så det blir spennende på neste trening å se hva “straffen” blir for å kjøre fra treneren. Planen er at Rømskogkåsan skal bli et årlig arrangement, og det håpes naturligvis på enda flere deltakere neste år.

Resultatliste finner du her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser