Forsøker å svindle norske motorsyklister

Bike har en del samarbeid med finn.no/mc, og vi er i jevn dialog med det som er Norges største nettportal for kjøp og salg. Den siste tiden har det dukket opp en del merkelige annonser med ekstremt lave priser på brukte motorsykler. En del av våre brukere på forumsidene har reagert på dette, og hevdet dette var forsøk på svindel.

Nå viser det seg at de har helt rett. Odd Doknæs hos finn.no/mc sier følgende om saken:

– Dette er en liga som har vært aktive hos oss en liten periode før påske, men nå har det tatt av. De legger inn både på motorsykkel og ATV. På finn.no/mc er det flest annonser og det er bare ren svindel, sier han. Nå har de lagt inn følgende advarsel på førstsiden på motorsykkelsiden:

Advarsel:
Fare for ny type svindelforsøk
Se opp for annonser for MCer der du blir bedt om å betale på forskudd til utenlandsk bankkonto. Vi anbefaler deg å aldri betale forskudd, benytt FINN Betalingsgaranti.

Mye tyder på at svindlerne også har forsøkt seg i andre land, deriblant Tyskland og velkjente mobile.de, og på norske autodb.no.

Er du en av de som er forsøkt svindlet, eller har du gjennomskuet dette for lenge siden? Skriv en kommentar i feltet under.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser