Foreslår fortsatt MC-parkering

Dagsavisen melder at det er Eirik Lae Solberg, Høyres gruppeleder i bystyret, som skal fremme forslag om fortsatt MC-parkering på gatenivå i Samferdsels-og miljøkomiteens neste møte. Derfra skal saken opp i bystyret 21. juni.

Som tidligere skrevet var Eirik Lae Solberg til stede og holdt appell i Rådhusets borggård 24. mai, og han er av den bestemte mening at byen skal være tilgjengelig for motorsyklister, som den alltid har vært.

Etter at MC-parkeringen i Karl Johans gate ble uteservering om sommeren, har MC-folket benyttet Roald Amundsens gate mellom Karl Johan og Stortingsgata som treffsted i Oslo sentrum. Denne parkeringen skal nå bli borte hvis det sittende flertallet får viljen sin.

Arbeiderpartiet synes det er vanskelig å kommentere en sak som snart skal opp til behandling, men miljøpolitisk talsmann Andreas Halse uttaler til Dagsavisen at partiet har lyst til å finne en god plass for onsdagstreffet for MC-folket, da det kan være en hyggelig del av bybildet.

BIKE krysser fingre for at flere Oslo-politikere tar til vettet og sørger for at et fargerikt og populært innslag i bybildet fortsatt vil være der i fremtiden.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser