Flere bilder av CCM Spitfire

Her kommer de første offisielle bildene av modellen Spitfire fra CCMs eget custommerke Skunkwerx. Det er en fjærlett Street Tracker. Ved hjelp av veteran Ted Unwin har en avansert, men lett ramme i rustfritt stål blitt sveiset sammen. TIG-kunstneren har jobbet med T45-stål – samme materiale som utgjorde den bærende konstruksjonen i jaktflyet Spitfire fra andre verdenskrig.

Motoren er ensylindret, på 600 kubikk, og den produserer 55 hestekrefter og 58 Newtonmeter. Dette er ingen voldsomme tall, men definitivt nok til å få fart på en sykkel med tørrvekt 120 kilo.

Demperne er fullt justerbare, fjæringsveien 150 millimeter, og gaffelbeina måler 48 millimeter i diameter. Hjulene er 19-tommere med nav frest i ett stykke, og bremsene kommer fra Brembos sortiment. Tanken rommer 14 liter, salhøyden er 830 millimeter, og akselavstanden 1 423 millimeter.

I tillegg til at motorsykkelen nå er vist offisielt for første gang, har den fått pris. 7 995 pund skal den koste. Spitfire vil bli produsert i et begrenset opplag.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser