Ferietid i Bike

Okei, okei, så er kanskje ikke Bike 7 feilfritt det heller, men vi lover i det minste mange interessante artikler. Blant annet oppsummerer vår alles kjære Haeggis sin European Weirdo Tour, vi gir deg noen ekstremt gode grunner til at du bør legge hardgassingen til banen, vi kårer årets beste elektroniske motorsykkel og vi avslører hvor lite mange av stjernene i MotoGP tjener.

Dessuten har vi testet storselgerne i mellomklassen, duellert på supermotardbanen, prøvekjørt tre spennende nyheter og ikke minst testet regndresser. I tillegg står to skjønne r-nyheter i redaksjonsgarasjen, vi har med faste spalter som service, icons og race. Ja, og så starter vi jakten på Norges beste veistrekning. Første forslag er hentet fra området rundt Dalen i Telemark.

Ser du, det er flere gode grunner til å plukke opp Bike 7 når den tid kommer. Inntil videre håper jeg du koser deg med nummer 6.

PS: Jobben med nettsiden er fortsatt ikke avsluttet. Webfolkene i Sverige ser fortsatt etter gode løsninger, både når det gjelder det webtekniske, men også på alle de nye grå hårene de har fått de siste månedene. Står teknikken oss bi, vil siden bli oppdatert også i løpet av de neste to ukene.

God sommer til alle lesere!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser