Fantasisykkelen blir virkelighet

Takket være god respons fra såvel media som motorsyklister over hele verden, har Ducati bestemt seg for å sette den heftige modellen Hypermotard i produksjon.

I følge Ducati kommer den serieproduserte modellen til å veie drøyt 175 kilo. Den tosylindrede V-motoren på 1000 kubikk kommer til å tilby hundre hestekrefter på topp. Magnesiumkåpene bidrar til et lekkert utseende og lav vekt. Vi gjetter på at det kommer til å finnes massevis med dreiemoment også.

Chassiset består av en rørramme av stål med kraftige fjæringskomponenter. R.A.C-forgaffelen fra Marzocchi har 50 millimeter grove bein og er fullt justerbar. Støtdemperen bak er fra Öhlins. De heftige og ultralette Marchesini-hjulene bremses av kraftige bremser. Foran finner vi radiellt monterte firstempelskalipere fra Brembo og en 320 millimeters bremseskive. Bremseskiven bak måler 240 millimeter i diameter.

Målsetningen er at Hypermotard skal være en lettkjørt og morsom motorsykkel å kjøre.

Du som er sugen på en Hypermotard får smøre deg inn med et tykt lag med den berømte tålmodigheten. Sykkelen kommer nemlig først våren 2007.

Hva synes du om Ducatis nye satsning?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser