Er dette BMWs nye scrambler?

Tidligere i juni har vi fortalt at BMW har en scrambler basert på R nineT på gang. Nå pågår Wheels & Waves, en fransk motorsykkelfestival med fokus på bygg, og BMW har passet på å vise sitt seneste konsept – Path 22.

Navnet er hentet fra en av Europas surfestrender. Sammen med motorsykkelklubben Southsiders MC ba BMW kunstneren Ornamental Conifer og surfedesigner Masor Dyer om å designe konseptet. Bygget er selvsagt basert på en R nineT, og har fått naken design med komponenter fra Öhlins, Gilles, Akrapovic og Roland Sands Design.

– Tanken på en BMW-scrambler er ikke ny for oss, forteller Ola Stenegärd. – Nå virket det å være på tide å presentere vår tolkning av dette legendariske motorsykkelkonseptet.

Ingen radikale inngrep ser ut til å være utført. I stedet har teamet gått løs på detaljrikdommen og foretatt små, enkle designendringer som lykt og eksossystem, samt skapt et bygg i tråd med Wheels & Waves. Frihet og uttrykk er to ord som nevnes gjentatte ganger. Konseptet er noe teoretisk sett hvem som helst burde kunne skru sammen (sett bort fra surfbrettholderen), og antyder hva vi kan få se på Intermot senere i år.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser